lördag 4 maj 2013

En hälsning från oss

Den första maj är det tradition att ge tre stänglar liljekonvalj till någon man tycker om, det symboliserar vår och bringar lycka- så var så god, de är till dig!
Notera att det nu är 11 da´r kvar till filmfestivalen, den amerikanska filmen Den store Gatsby är ju öppningsfilm och den franska filmen Zulu är avslutningsfilm. Innan vi tog bussen hem igår åkte vi catamaran ut till en ö, underbart lugnt och skönt med lummig skog full av fågelsång. Vi åt (förstås) god Moules innan vi åkte tillbaka till fastlandet. När vi kom hem på kvällen lagade E till en av sina efterlängtade omeletter! I dag har det varit en svensk bästsommardag här! Vi hjälptes åt med dagens förberedelser och när vi druckit kaffe och croissants vid saluhallen promenerade vi ner till stranden och åt supergod salladslunch där. Jag lämnade E och gick tillbaka för att jobba ett tag och han provlåg mitt nya strandliggunderlag. När vi sågs igen besökte vi Salon de Vignerons- som en Noliamässa, men bara med mat och vin!
I kväll har vi ätit flerarätters hos Fabrice, mm...riktig hemmakökskänsla! Jag förstod att E skulle tycka att det är lika gott och trevligt där som jag tycker att det är!






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar