tisdag 6 augusti 2013

En tom bil...

... på väg till flygplatsen är trevligare än tvärtom!
Igår fick jag hämta svägerska El på kvällen- så mysigt! Vi kastade in hennes bagage och gick upp till Village och åt. Kyparen hälsade till mig från Oske hemma i Skellefteå, de hade haft mailkontakt under dagen om ev Sverigeresa med fiske. Han sa - "Erik is nice who sends his sister to protect you". 
Så nära hem är det här, fast man kan tycka att jag är långt bort...

Titta vad El hade med sig, mmm...!

I dag har svägerskan min sopat, köpt baguetter till frukost, promenerat till sta´n, druckit kaffe där och handlat frukt, varit till frissan, cyklat med mig ner till stranden när jag slutade, ätit en lång och god salladslunch med mig på en restaurang där, badat i havet flera gånger och hjälpt mig fixa en hemmamiddag- visst låter det som en helt vanlig ledig tisdag hos mig alltså...?


I går kom kollega L med en riktig macaron till mig. Mmm...!

A o J har haft en arbetsdag i trädgår'n och saftkokning, med förstärkning från Lycksele


E har njutit av en till stugkväll hemma vid vårt hav


Apropå cykeln, idag drog jag "min" nya till bensinstationen och bad på 'franska' om hjälp att pumpa däcken, men som jag misstänkt så är det mer än luft som behöver fixas. Det visade sig att kvinnan kunde lite´ engelska, så pass att hon sa:
- You've got big problem, Madame! (Allt är ju relativt...) You must go to a specialist. Sagt och gjort, jag styrde vidare mot specialisten, men de hade stängt, så uppdraget fortsätter...

I morgon en ny dag, ledig!





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar